in ,

Зошто коралните гребени се бели?

извор

Овој пост беше креиран со нашата пријатна и лесна формулар за поднесување. Направете го вашето мислење!

Што мислите?

Оставете Одговор

Заштитете го животот на Земјата

Ејмс Корден одговара на препишувањето на маснотиите на Бил Махер