извор

Овој пост беше креиран со нашата пријатна и лесна формулар за поднесување. Направете го вашето мислење!

Напишано од опција

Опцијата е идеалистичка, целосно независна и глобална „платформа за социјални медиуми“ за одржливост и граѓанско општество. Заедно покажуваме позитивни алтернативи во сите области и поддржуваме значајни иновации и идеи ориентирани кон иднината - конструктивно критички, оптимистички, на дното на реалноста. Опцијата за опции е посветена исклучиво на релевантни вести и документи за основниот напредок на нашето општество.

Што мислите?

Оставете Одговор

Заштитете ја водата, стоп на гасоводите

Борба за достоинство на лицата со посебни потреби