Се појави грешка

Профилот на корисникот што сакате да го достигнете не постои. Можеше да се отстрани.

 • Ве молиме, испратете барања и грешки во редакцијата [AT] dieoption.at
 • Сите придонеси од каналите во земјата се исто така префрлени на главната страница и генерираат особено голем број на прегледи тука.
 • Може да се најдат тековни информации овде.
Затвори
#RightsNow Campaign Launch | Amnesty USA
0
Само стоп | Амнестија САД
0
Janeејн Фонда и Хедер Ц. Мекги разговараат за расна неправедност и расизам во животната средина | Гринпис САД
0
Janeејн Фонда и Каси Сигел ја откриваат валканата тајна на Калифорнија | Гринпис САД
0
Конгрес повик-А-Thon за поддршка на основните работници Бил за права | Гринпис САД
0
Janeејн Фонда и Лили Томлин ги повикуваат своите членови на Конгресот да ги заштитат суштинските работници | Гринпис САД
0
Од долниот дел на нашите срца, благодарам | Гринпис САД
0
Придружете се на Движењето за печење пожари во петок! | Гринпис САД
0
Хуманитарна реакција на Оксфам низ Јемен | Оксфам САД
0
Долорес Хуерта разговара за климата и работните движења со Janeејн Фонда | Гринпис САД
0
Janeејн Фонда го истражува младинското движење за климатски штрајк со Бии Галардо и Кејти Едер | Гринпис САД
0
Роберт Рајх ги објаснува решенијата за климатската криза за кои никој не зборува | Гринпис САД
0

Мои Поени

Топ-100-члена

 1. #1 Соња Точка 445,1
 2. #2 Нина фон Калкрајт Точка 424,2
 3. #3 Tommi Точка 350,1
 4. #4 Карин Борнет Точка 320,8
 5. #5 Марина Ивкиќ Точка 287,6
 6. #6 Kindernothilfe Точка 262,6
 7. #7 Гинтер Ласи Точка 198,4
 8. #8 Клаудија Точка 112,8
 9. #9 Вероника Јанирова Точка 95,6
 10. # 10 небото високо Точка 90,1
 11. # 11 Јозеф Камхубе Точка 89,6
 12. # 12 Елизабет Оберзаучер Точка 69,9
 13. # 13 Соња Бетел Точка 69,8
 14. # 14 Стефан Тикатш Точка 69,0
 15. # 15 ecogood Точка 65,2
 16. # 16 Штефи Точка 63,9
 17. # 17 Урсула Вастл Точка 62,6
 18. # 18 Ангелика Х. Точка 61,8
 19. # 19 achimstoesser Точка 60,7
 20. # 20 Јавно око Точка 58,4
 21. # 21 Александар Хулзл Точка 54,7
 22. # 22 Роберт Точка 43,0
 23. # 23 Јакоб Хорват Точка 42,3
 24. # 24 Анита Ериксон Точка 40,7
 25. # 25 Ева Ласпас Точка 39,6
 26. # 26 Гери Сејдл Точка 39,5
 27. # 27 Мартин крзно Точка 38,9
 28. # 28 Александра Биндер Точка 38,8
 29. # 29 RepaNet Точка 38,5
 30. # 30 Мира Коленц Точка 36,4
 31. # 31 Стефан Теш Точка 33,9
 32. # 32 Niki Точка 33,1
 33. # 33 Бени Точка 31,0
 34. # 34 Роберт Точка 28,9
 35. # 35 Здружение СОЛ Точка 28,8
 36. # 36 Ева Трубл Точка 28,3
 37. # 37 Маг. Валтер Клаг Точка 28,2
 38. # 38 Стефан Зимерман Точка 27,3
 39. # 39 COVIDCorona90 Точка 26,2
 40. # 40 Schwendermarkt Точка 24,9
 41. # 41 Рене Точка 23,1
 42. # 42 Беатрикс Точка 20,9
 43. # 43 k.fuehrer Точка 20,9
 44. # 44 Рајнер Точка 20,9
 45. # 45 Јерг Хенерс Точка 19,9
 46. # 46 Charly Точка 18,0
 47. # 47 Кристина Кирова Точка 17,5
 48. # 48 Александра Франтц Точка 17,4
 49. # 49 Матијас Мандука Точка 16,9
 50. # 50 Никола Точка 16,0
 51. # 51 Енџи Вајкман Точка 15,9
 52. # 52 Alpengummi80 Точка 15,7
 53. # 53 AIKYOU Точка 15,0
 54. # 54 Дагмар Брешар Точка 14,9
 55. # 55 wuerchermedia Точка 14,6
 56. # 56 МЕСТА Точка 14,4
 57. # 57 Мартин Точка 14,2
 58. # 58 Томас Кумофер Точка 13,4
 59. # 59 МЕСТА Точка 13,2
 60. # 60 Дејвис Точка 13,0
 61. # 61 Манфред Шимек Точка 12,4
 62. # 62 Сузана Форманек Точка 11,8
 63. # 63 Том Бусам Точка 11,8
 64. # 64 gonzo1957 Точка 11,5
 65. # 65 Петја Точка 11,2
 66. # 66 Ева Штрасер Точка 11,0
 67. # 67 Јозеф Точка 11,0
 68. # 68 Angelika Точка 11,0
 69. # 69 Клаудија Винклер Точка 10,7
 70. # 70 Мајкл Мрак Точка 10,7
 71. # 71 Манфред Лајтнер Точка 10,5
 72. # 72 Conny0806 Точка 10,3
 73. # 73 Томас Моердингер Точка 9,0
 74. # 74 linkonsarker Точка 8,9
 75. # 75 virginiaclarabelle Точка 8,6
 76. # 76 mattarello Точка 8,0
 77. # 77 Judith Точка 8,0
 78. # 78 Хајнц Биндер Точка 8,0
 79. # 79 ела фергусон Точка 7,8
 80. # 80 Daniela Точка 7,6
 81. # 81 Лара Точка 7,5
 82. # 82 Еберхард Фидлер Точка 7,5
 83. # 83 Дијана Данбауер Точка 7,4
 84. # 84 luke1 Точка 7,0
 85. # 85 Барбара Точка 7,0
 86. # 86 Елизабет Оберзаучер Точка 7,0
 87. # 87 Андреа Шмит Точка 7,0
 88. # 88 АТОС ДИ Хајнрих Шулер Точка 7,0
 89. # 89 Јоаким Винтерс Точка 7,0
 90. # 90 Мајкл Обербергер Точка 7,0
 91. # 91 Чиста природа Точка 7,0
 92. # 92 Роман Точка 7,0
 93. # 93 Сузана Волк Точка 7,0
 94. # 94 Мајкл Швингхамер Точка 7,0
 95. # 95 RobertL Точка 7,0
 96. # 96 Д-р Прија Верма Точка 7,0
 97. # 97 Марлен Тагверкер Точка 7,0
 98. # 98 Кристоф Бургер Точка 7,0
 99. # 99 Вернер Краточвил Точка 7,0
 100. # 100 Ричард Хил Точка 6,5