in ,

Detroit Rekam Debat primér

Laporan ti Make Detroit the Engine of Green New Deal rally tanggal Juli 30. Acara anu diangkat ku Komite Pangatur Frontline Detroit.

#Climate2020

sumber

Naon anu anjeun pikirkeun?

Leave a Reply

Oxfam dina hiji-hiji sareng Vitoria Fonseca

0: 59

Kumaha carana ngadamel waluh waluh