in ,

Oxfam didamel hiji-hiji sareng Latanya Mapp Frett



Naon motivasi anjeun? Ngadengu Anggota Dewan Oxfam, Latanya Mapp Frett ngabagikeun pamikiran ngeunaan hal teu adil ti kamiskinan sareng naon anu mendorong anjeunna ngadukung Oxfam.

sumber

Naon anu anjeun pikirkeun?

Leave a Reply

Oxfam dina hiji-hiji sareng Sara Erichson

Oxfam sapasang sareng Sadie Statman